Schliessen
Schliessen

Това, което ме грабна в началото на нашето сътрудничество, ме грабва всеки ден отново!

Марцена Тилман

Marzena Tylman

Оценявам работата си и по причината, че предоставям директна поддръжка на клиенти и затова оставам в постоянен контакт с колегите си. Това е много важно за мен, тъй като основно работя от вкъщи. Шефът ми спонтанно ми предложи опцията за домашен офис, когато разбра колко неприятности ми създават многото пътувания от и до работа. Бях много изненадана от тази съпричастност, защото съм убедена, че не всеки работодател би бил толкова благосклонен към служителите си.

Много неща се промениха през последните осем години от сътрудничеството ми с Hausengel в Познан. Когато започна моето приключение в Hausengel преди години, само 3 души бяха наети в офиса в Познан. Това също беше страхотно време. Междувременно моите колеги са и мои сродни души. Кой би си помислил, че може да намери приятели на работа? С Hausengel е възможно. Екипът ни сега се състои от около 25 души и ние продължаваме да се разрастваме. Започват много нови проекти.

Бих искала да похваля нашия управляващ директор на Hausengel International Polska, г-н Пьотр Гловаки. Благодарение на своята всеотдайност, креативност и наслада от нови неща, Hausengel International Polska расте и процъфтява. Не искам да звуча сантиментално, но трябва да се възползвам от възможността и отново да благодаря: „Благодаря Ви Hausengel! Благодаря ти, Пьотр!"

Това, което ме грабна в началото на нашето сътрудничество, ме грабва всеки ден отново! Защото Hausengel не е още една агенция за предоставяне на кадри, полагащи грижи. Hausengel е много повече - група от хора, които искат да направят нещо добро за другите и които успешно правят това от години. В Hausengel на практика се прилага ръководният принцип – да оформим края на живота на хората, нуждаещи се от грижи възможно най-красиво, като предоставим обслужване и грижи за тях в познатата им среда!

Всичко се промени с работата ми в Hausengel

Марта Яниак
Може ли работата да бъде интензивна, вълнуваща и в същото време смислена и мотивираща? Можете ли да дадете голяма част от ежедневието си и все пак да оставите достатъчно място за личния живот? Дали работата трябва да означава само изпълнение на наложените задължения или може да допринесе положително и за оформянето на ежедневието ви чрез собствената ви личност, самодисциплина, отговорност и съвестност? И накрая - може ли работата сама по себе си да бъде забавна и удовлетворяваща? Никога досега не бих отговорила на всички тези въпроси с „да“. Всичко се промени, когато си намерих работа в Hausengel ...

Най-изненадващото нещо за мен в Hausengel беше откритостта

Щефан Шаблевски
След три години пътувания по работа, живот от куфар и спане в хотели, пожелах работа в близост до мястото, където живея. Така че търсех вълнуваща работа, която да отговори на очакванията ми - благодарение на Hausengel го намерих!

Hausengel за мен е желанието да помагаш

Магдалена Гертнер
Моето приключение в Hausengel в отдел „Управление на грижите“ започна през септември 2015 г.