<
Schliessen
Schliessen
headerImages.0.alternative

Hausengel като работодател

Защо Hausengel? Защото това, което е важно, са хората!

Хората оформят характера на компанията. Ето защо за нас е важно служителите ни да се чувстват добре и да се развиват, независимо дали започват кариерата си или работят от дълго време. Ние предлагаме разнообразна работа в международна компания, перспективи за развитие и много добавени стойности.

Нашите силни страни като работодател

В Hausengel изживяваме отворена комуникационна култура. Нашата най-важна грижа е да създадем доверена работна атмосфера, в която нашите служители, независимо от тяхната задача и позиция, да срещнат признание и конструктивна критика. С честен и съвместен стил на управление ние включваме служителите в процесите на вземане на решения.

Служители на Hausengel
Симон Венц

Индивидуално насърчаване като възможност за развитие

Мотивираните и добре обучени служители са най-важният ни капитал. Признавайки индивидуалните компетенции на нашите служители и възлагайки им подходяща отговорност, ние насърчаваме тяхната собствена инициатива, както и личното и професионалното развитие. Нашите мениджъри насърчават чувството за отговорност в своите екипи за тяхната сфера на компетентност, както и за компанията като цяло.

Ние гарантираме уменията на нашите служители и даваме възможност за високо качество на нашата работа чрез ориентирано към бъдещето кадрово планиране, както и професионално допълнително обучение. Ние получаваме и разширяваме удовлетворението и мотивацията чрез обучение и комуникация.

Ние разбираме екипната работа като основа на нашите успешни действия. Защото ни дава възможност да работим по хармоничен и колегиален начин във всички области на компанията - във всички офиси на Hausengel в Германия и чужбина. Имайки това предвид, ние виждаме конфликта като възможност за непрекъснато подобряване на сътрудничеството.

Всичко се промени с работата ми в Hausengel

Марта Яниак
Може ли работата да бъде интензивна, вълнуваща и в същото време смислена и мотивираща? Можете ли да дадете голяма част от ежедневието си и все пак да оставите достатъчно място за личния живот? Дали работата трябва да означава само изпълнение на наложените задължения или може да допринесе положително и за оформянето на ежедневието ви чрез собствената ви личност, самодисциплина, отговорност и съвестност? И накрая - може ли работата сама по себе си да бъде забавна и удовлетворяваща? Никога досега не бих отговорила на всички тези въпроси с „да“. Всичко се промени, когато си намерих работа в Hausengel ...

Това, което ме грабна в началото на нашето сътрудничество, ме грабва всеки ден отново!

Марцена Тилман
Работя в телефонната централа на Hausengel. Честно казано, това всъщност не беше моята мечтана работа. Но колкото по-дълго я върша, толкова по-ясно ми става, че никога не бих разменила тази работа за друга в живота си. Всеки ден чувам колко благодарни са хората, полагащи грижи и семействата на нуждаещите се от грижи за нашата помощ и подкрепа. Това е доказателство за мен, че работата ни има дълбок смисъл. Тези думи на благодарност са комплимент, но и предизвикателство. Не трябва да разочароваме хората, които ни се доверяват.

Най-изненадващото нещо за мен в Hausengel беше откритостта

Щефан Шаблевски
След три години пътувания по работа, живот от куфар и спане в хотели, пожелах работа в близост до мястото, където живея. Така че търсех вълнуваща работа, която да отговори на очакванията ми - благодарение на Hausengel го намерих!

Hausengel за мен е желанието да помагаш

Магдалена Гертнер
Моето приключение в Hausengel в отдел „Управление на грижите“ започна през септември 2015 г.

Hausengel е голям, пъстър, международен екип

Габриела Тот
„Мечтаната работа“ за всички, които работят в чужбина, е дейност, в която можете активно да използвате собствения си майчин език. Мога да кажа, че моите колеги са сред щастливците, които могат да използват майчиния си език като органичен компонент по време на работата си: Hausengel е международен екип в истинския смисъл на думата.

Моята работа е много разнообразна и интересна

Майке Шапран
Аз съм на 31 години и работя в Hausengel от юни 2010 г. Работата ми доставя огромно удоволствие и колегите ми са страхотни. Разбираме се добре и сме добър екип.
Плаващо работно време Плаващо работно време
Хоризонтална йерархия Хоризонтална йерархия
Работа от вкъщи Работа от вкъщи
Кучета в офиса Кучета в офиса
Кафе и напитки Кафе и напитки
Плодове и закуски Плодове и закуски
Отстъпки за служители Отстъпки за служители
Обучение на служители Обучение на служители
Допълнително здравно осигуряване Допълнително здравно осигуряване