<
Schliessen
Schliessen
headerImages.0.alternative

Отзиви от наши участници

От април 2017 г. в сътрудничество с медицинско издателство „Шпрингер“ предлагаме електронен курс за усъвършенстване на 8 различни езика. Междувременно той се превърна във важен фактор за гарантиране на качеството и важен градивен елемент в обучението на нашите социални асистенти. Научете тук как нашите концепции за електронен курс се приемат от нашите участници.

Това знание ми дава сигурност и всички печелят от това.

Електронният курс на „Хаусенгел“ беше първият ми курс, който завърших в интернет. Тази възможност беше интересно и съвсем ново за мен преживяване. Като следвах дадените указания (регистрация, ТАН-код и т.н.), започнах курса лесно и бързо.

Каталин Гьорги (Унгария)

Курсът е безплатен за лица, които си сътрудничат с „Хаусенгел“.

Курсът разшири знанията ми за обгрижване на възрастни и нуждаещи се хора. По-широко застъпване на медицинската тематика позволява систематизиране и разширяване на знанията.

Казимир Климкевич (Полша)

Благодарение на курса затвърдих знанията си по специалността.

Мога да препоръчам с чиста съвест участието в предлагания от „Хаусенгел“ курс „Сертифициран социален асистент в домашна среда“.

Уршула Стефановска (Полша)

Научих нови методи за лечение и подходи в случая на различни заболявания.

Курсът „Сертифициран социален асистент в домашна среда“ е от помощ за лица на всякаква възраст.

Анна Ласковска (Полша)

Въпреки дългогодишния си опит, научих много нови и интересни неща.

Смятам, че курсът „Сертифициран социален асистент в домашна среда“ е много добър, особено за лица, които сега започват работа като асистенти на възрастни хора и искат да изпълняват добре задачите си.

Емилия Гражина Кручик (Полша)

Наученото отваря врата към широкия свят.

Когато „Хаусенгел“ ми предложи курс за обгрижване, първата ми мисъл беше: „Защо? Вече знам много“. По-късно промених решението си, защото имам достатъчно свободно време и реших, че все пак може да бъде интересно. Освен това не трябваше да ходя никъде, а можех да правя всичко онлайн.

Индра Виткаускене (Литва)

Предимство при кандидатстване за работа в сферата на обгрижването.

Участието в курса „Сертифициран социален асистент в домашна среда“ систематизира знанията ми. Курсът дава възможност да се опознаят нуждите на възрастните хора.

Малгожата Русак (Полша)

Мога само да посъветвам всички да завършат такъв електронен курс.

Бих искала да споделя с няколко думи впечатленията си от курса. В Унгария съм посещавала няколко подобни курса, но няма база за сравнение.

Едит Якабне Байзак (Унгария)

Обучението отговаряше на очакванията ми.

Възможността да се завърши курсът онлайн е много удобна. Той дава възможност за допълване и разширяване на знанията за работата като социален асистент. Препоръчвам участие в курса на всички, които се интересуват от темата за обслужване и обгрижване.

Малгожата Корчак (Полша)