<
Schliessen
Schliessen

Всичко се промени с работата ми в Hausengel

Марта Яниак

Marta Janiak

Моята история с Hausengel започна през 2010 г., по времето на първия офис на Hausengel в Полша. Спомням си офиса в Познан със само трима служители по това време. Имам мили спомени от първите си обучителни курсове в централата на компанията в Хескем, Германия, които ме подготвиха за работата ми. Поглеждам назад с радост на последвалото много добро сътрудничество между немските и полските колеги, нарастващия успех на нашия офис в Познан, който засили местоположението ни и му придаде по-голямо значение в групата от компании.

Оттогава се случиха много неща. Компанията Hausengel значително укрепи позициите си на германския пазар и разшири своите локации в Източна Европа. Екипът на Познан сега се състои от над 20 служители. През седемте си години с Hausengel работих по различни задачи, включително набиране на персонал, обучение за франчайзополучатели в областта на немския език, управлението на грижите, а също и ръководенето на офиси. С моя професионален опит се развиха и уменията ми по немски език, основите на които придобих по време на 5-годишното ми обучение по филология. Обхватът на задачите и получените знания повишиха самочувствието ми изключително.

Работата в Hausengel също ми даде възможност да се реализирам в личния си живот, без да засягам работата си. От две години съм щастлива майка на дъщеря. След отпуска ми по майчинство към мен се отнасяха много приветливо, отговаряха на моите нужди и все още имах чувството, че съм нужна в компанията.

Днес една от задачите ми е да организирам обширни курсове за обучение за колегите си от всички полски офиси и да ги изпълнявам сама. С пълна отдаденост се опитвам да им предам знанията, които съм придобила досега. Приветствам всеки нов служител с усмивка и го представям в екипа.

С Hausengel свързвам не само име на компания и динамична марка, но преди всичко хора, приятели и уникална работна атмосфера, интересни дискусии, удовлетворение от успешни действия, решаване на проблеми и ежедневна помощ за нуждаещите се. Това е моето работно място, с което се идентифицирам напълно и с което се гордея.

Най-изненадващото нещо за мен в Hausengel беше откритостта

Щефан Шаблевски
След три години пътувания по работа, живот от куфар и спане в хотели, пожелах работа в близост до мястото, където живея. Така че търсех вълнуваща работа, която да отговори на очакванията ми - благодарение на Hausengel го намерих!

Hausengel за мен е желанието да помагаш

Магдалена Гертнер
Моето приключение в Hausengel в отдел „Управление на грижите“ започна през септември 2015 г.

Hausengel е голям, пъстър, международен екип

Габриела Тот
„Мечтаната работа“ за всички, които работят в чужбина, е дейност, в която можете активно да използвате собствения си майчин език. Мога да кажа, че моите колеги са сред щастливците, които могат да използват майчиния си език като органичен компонент по време на работата си: Hausengel е международен екип в истинския смисъл на думата.