Най-изненадващото нещо за мен в Hausengel беше откритостта

Щефан Шаблевски

Stefan Szablewski

Какво ме изненада най-много в Hausengel? Откритостта! Не само по отношение на международната структура - Hausengel е компания с клонове в седем европейски държави - но и по отношение на моята възраст. Защото за мнозина съм по-скоро готов за ранно пенсиониране. Откритостта и готовността на Hausengel да ме наеме въпреки това, както и фантастичното посрещане в много по-младия екип ме вдъхнови.

Приятелската работна атмосфера и ясно дефинираните работни зони и задачи водят до това, да ходя на работа с удоволствие. Работейки в Hausengel, аз също давам малък принос за подпомагане на възрастни и нуждаещи се хора, което също е много важно за мен.

Hausengel за мен е желанието да помагаш

Магдалена Гертнер
Моето приключение в Hausengel в отдел „Управление на грижите“ започна през септември 2015 г.

Hausengel е голям, пъстър, международен екип

Габриела Тот
„Мечтаната работа“ за всички, които работят в чужбина, е дейност, в която можете активно да използвате собствения си майчин език. Мога да кажа, че моите колеги са сред щастливците, които могат да използват майчиния си език като органичен компонент по време на работата си: Hausengel е международен екип в истинския смисъл на думата.

Моята работа е много разнообразна и интересна

Майке Шапран
Аз съм на 31 години и работя в Hausengel от юни 2010 г. Работата ми доставя огромно удоволствие и колегите ми са страхотни. Разбираме се добре и сме добър екип.