<
Schliessen
Schliessen

Най-изненадващото нещо за мен в Hausengel беше откритостта

Щефан Шаблевски

Stefan Szablewski

Какво ме изненада най-много в Hausengel? Откритостта! Не само по отношение на международната структура - Hausengel е компания с клонове в седем европейски държави - но и по отношение на моята възраст. Защото за мнозина съм по-скоро готов за ранно пенсиониране. Откритостта и готовността на Hausengel да ме наеме въпреки това, както и фантастичното посрещане в много по-младия екип ме вдъхнови.

Приятелската работна атмосфера и ясно дефинираните работни зони и задачи водят до това, да ходя на работа с удоволствие. Работейки в Hausengel, аз също давам малък принос за подпомагане на възрастни и нуждаещи се хора, което също е много важно за мен.

Това, което ме грабна в началото на нашето сътрудничество, ме грабва всеки ден отново!

Марцена Тилман
Работя в телефонната централа на Hausengel. Честно казано, това всъщност не беше моята мечтана работа. Но колкото по-дълго я върша, толкова по-ясно ми става, че никога не бих разменила тази работа за друга в живота си. Всеки ден чувам колко благодарни са хората, полагащи грижи и семействата на нуждаещите се от грижи за нашата помощ и подкрепа. Това е доказателство за мен, че работата ни има дълбок смисъл. Тези думи на благодарност са комплимент, но и предизвикателство. Не трябва да разочароваме хората, които ни се доверяват.

Hausengel за мен е желанието да помагаш

Магдалена Гертнер
Моето приключение в Hausengel в отдел „Управление на грижите“ започна през септември 2015 г.

Hausengel е голям, пъстър, международен екип

Габриела Тот
„Мечтаната работа“ за всички, които работят в чужбина, е дейност, в която можете активно да използвате собствения си майчин език. Мога да кажа, че моите колеги са сред щастливците, които могат да използват майчиния си език като органичен компонент по време на работата си: Hausengel е международен екип в истинския смисъл на думата.