Най-изненадващото нещо за мен в Hausengel беше откритостта

Щефан Шаблевски

Stefan Szablewski

Какво ме изненада най-много в Hausengel? Откритостта! Не само по отношение на международната структура - Hausengel е компания с клонове в седем европейски държави - но и по отношение на моята възраст. Защото за мнозина съм по-скоро готов за ранно пенсиониране. Откритостта и готовността на Hausengel да ме наеме въпреки това, както и фантастичното посрещане в много по-младия екип ме вдъхнови.

Приятелската работна атмосфера и ясно дефинираните работни зони и задачи водят до това, да ходя на работа с удоволствие. Работейки в Hausengel, аз също давам малък принос за подпомагане на възрастни и нуждаещи се хора, което също е много важно за мен.

Всичко се промени с работата ми в Hausengel

Марта Яниак
Може ли работата да бъде интензивна, вълнуваща и в същото време смислена и мотивираща? Можете ли да дадете голяма част от ежедневието си и все пак да оставите достатъчно място за личния живот? Дали работата трябва да означава само изпълнение на наложените задължения или може да допринесе положително и за оформянето на ежедневието ви чрез собствената ви личност, самодисциплина, отговорност и съвестност? И накрая - може ли работата сама по себе си да бъде забавна и удовлетворяваща? Никога досега не бих отговорила на всички тези въпроси с „да“. Всичко се промени, когато си намерих работа в Hausengel ...

Това, което ме грабна в началото на нашето сътрудничество, ме грабва всеки ден отново!

Марцена Тилман
Работя в телефонната централа на Hausengel. Честно казано, това всъщност не беше моята мечтана работа. Но колкото по-дълго я върша, толкова по-ясно ми става, че никога не бих разменила тази работа за друга в живота си. Всеки ден чувам колко благодарни са хората, полагащи грижи и семействата на нуждаещите се от грижи за нашата помощ и подкрепа. Това е доказателство за мен, че работата ни има дълбок смисъл. Тези думи на благодарност са комплимент, но и предизвикателство. Не трябва да разочароваме хората, които ни се доверяват.

Hausengel за мен е желанието да помагаш

Магдалена Гертнер
Моето приключение в Hausengel в отдел „Управление на грижите“ започна през септември 2015 г.