Schliessen
Schliessen

Защо изучаването на немски език е инвестиция, която се отплаща на полагащите грижи

Изучаването на немски език ще ви помогне не само в професионален, но и в личен план. Като болногледач, работещ в Германия, е очевидно, че добрата комуникация укрепва доверието с хората, за които се грижите, и същевременно ви дава повече сигурност. Тук можете да прочетете защо това се отплаща и във финансово отношение и защо лично вие имате полза от по-доброто владеене на езика.

Защо немският език е важен при обгрижване?

В полагането на грижи ясната и ефективна комуникация е от съществено значение за изграждането на връзка на доверие и за разбирането на индивидуалните нужди. Изучавайки немски език, лицата, полагащи грижи, могат да общуват по-лесно и директно, което води до подобряване на качеството на грижите. Това дава на всички участници повече сигурност. Можете да общувате много по-добре и да опознаете хората, с които сте в контакт. В края на краищата става въпрос и за обмяна на идеи, разговори и удоволствие от това, което правите. Ако можете да се изразявате без големи затруднения, всичко ще бъде много по-лесно за вас.

Защо изучаването на немски език е важно за вас и за цялостното ви бъдеще?

Можете ли да говорите добре немски език? Това е чудесно! Много семейства и потенциални клиенти също харесват това. Повечето от тях искат болногледачи с добри познания по немски език - и вие можете да използвате тази качествена характеристика в ценовата си комуникация. Опитът показва, че болногледачите с добри познания по немски език са предпочитани, дори ако потенциалните клиенти плащат повече за тях. Следователно изучаването на немски език ви се отплаща в истинския смисъл на думата..
Освен това овладяването на немския език повишава самочувствието ви и може да подобри възможностите ви за професионално и личностно развитие в други области.

Ние ви подкрепяме!

Ще забележите: С всяка изпълнена поръчка в Германия и с малко ангажираност ще ставате все по-добри с течение на времето. Бъдете търпеливи към себе си. Изучаването на нов език изисква практика! В Hausengel отдаваме голямо значение на това да предоставяме на полагащите грижи лица възможно най-добрата подкрепа и насърчение. Ето защо предлагаме финансова подкрепа в размер на 75 евро за курсове по немски език и насърчаваме обмена между хора, които се интересуват от немски език, в рамките на нашите групи във Facebook. Насърчаваме ви да инвестирате в езиковото си обучение. Със сигурност няма да съжалявате!

Знаете ли, че всички наши служители във всеки от международните ни офиси също говорят много добре немски език? Така че ние знаем точно какво е важно. Нашата препоръка: останете на вълната! Очакваме с нетърпение да ви съпроводим в това пътуване.