Великденска лотария за болногледачи

Ако приемете договор в Германия по време на Великденските празници, можете да спечелите повече! В допълнение към обичайното възнаграждение можете да договорите великденски бонус, директно с немския си възложител - семейството. Но в Хаусенгел получавате повече, защото всеки Хаусенгел-франчайзполучател, който е на работа между 6 и 11 април, участва в нашата великденска томбола с награди.

Поемете договор през пролетта и спечелете пролетен бонус! Какво трябва да направите, за да се възползвате от тази възможност? Достатъчно е да приемете случай, който обхваща периода между 6 и 11 април 2023 г. Договор през този период гарантира, че ще бъдете включени в лотарията. Допълнителна регисртация не е необходима!

Ще разиграем лотария с 8 парични награди от по 150€ измежду всички франчайзполучатели на Хаусенгел, които приемат договор през този период. Щастливите победители ще обявим на 17 април.

Поемете договор през пролетта в сътрудничество с Хаусенгел и дайте шанс на късмета си!

Актуални съобщения
Поглед зад кулисите, съобщения и събитията
Всички новини
Siegel Deutscher Kunden-Award: Zum Dritten Mal in Folge TOP-Pflegekräftevermittler

Клиенти потвърждават ТОП обслужването на клиентите на Хаусенгел: Немска награда за клиент

Кои компании имат най-много доволни клиенти и най-добро обслужване? Това многократно беше основният въпрос на голямата национална класация "Немска награда за клиент 2022/23", която беше проведена от…

Храненето на възрастни и болни хора – отговорност и удовлетворение

Една от основните профилактични мерки срещу преждевременното остаряване и болестите на цивилизацията е добре балансираното хранене, съобразено с жизнената ситуация.

Важно е още след петдесетата…

Десет добри причини да обгрижваме пациент с деменция

Днес ще отделим време, за да разгледаме положителните аспекти на това да се обгрижва дементно болен пациент. Бихме искали да споделим с вас няколко основателни причини да се превърнете в ежедневен…