Препоръчайте Хаусенгел на други и спечелете!

Скъпи болногледачи, на 1 октомври стартира нашият конкурс за препорка на Хаусенгел, което означава допълнителни ползи за вас. Нашите франчайзополучатели ще получат допълнителни точки за успешни препоръки по време на състезателния период. Получавате една точка, когато препоръчаното лице стане франчайзополучател при Хаусенгел, и още една точка за всеки следващ месец, в който препоръчаното лице е назначено.

  • Петима души, които постигнат най-висок резултат до 28 февруари 2023 г. , ще спечелят по 100 евро.
  • След всеки месец на конкурса ще публикуваме информация за временния статус на нашата фен страница.
  • Резултатите ще бъдат обявени на 1 март 2023 г.

Познавате ли някой, който търси работа като болногледач в Германия, тогава не се колебайте да ни препоръчате и да участвате в нашия конкурс! Не губете време, защото всеки франчайзополучател е важен. Късмет!

Препоръчайте Хаусенгел на други и спечелете!
Актуални съобщения
Поглед зад кулисите, съобщения и събитията
Всички новини
Siegel Deutscher Kunden-Award: Zum Dritten Mal in Folge TOP-Pflegekräftevermittler

Клиенти потвърждават ТОП обслужването на клиентите на Хаусенгел: Немска награда за клиент

Кои компании имат най-много доволни клиенти и най-добро обслужване? Това многократно беше основният въпрос на голямата национална класация "Немска награда за клиент 2022/23", която беше проведена от…

Храненето на възрастни и болни хора – отговорност и удовлетворение

Една от основните профилактични мерки срещу преждевременното остаряване и болестите на цивилизацията е добре балансираното хранене, съобразено с жизнената ситуация.

Важно е още след петдесетата…

Великденска лотария за болногледачи

Ако приемете договор в Германия по време на Великденските празници, можете да спечелите повече! В допълнение към обичайното възнаграждение можете да договорите великденски бонус, директно с немския си…