<
Schliessen
Schliessen

Незабавно. Лично. Без усложнения. Hausengel разширява комуникацията с приложението WhatsApp

Ние от Hausengel имаме удоволствието да ви уведомим за подобряването на нашето първокласно клиентско обслужване . Отсега нататък лицата, полагащи грижи, или хората, които просто се интересуват от нашите услуги, могат да се свържат с нашия специализиран екип от консултанти не само по традиционните канали като телефон или електронна поща, но и удобно и бързо чрез WhatsApp.

Най-добро обслужване на клиенти, сега още по-близо

Интеграцията на WhatsApp дава възможност за още по-директен, личен и неусложнен разговор. Сега имате възможност да се свържете директно с нашия екип само с едно кликване. Тази нова функция подчертава нашия ангажимент да предоставяме на нашите болногледачи и заинтересовани страни първокласно обслужване и цялостна подкрепа по всяко време.

Гъвкавост и близост - цялостна грижа

Използването на WhatsApp разкрива нови възможности за комуникация, независимо дали сте у дома или в движение. Тази гъвкавост подпомага целта ни да бъдем винаги на разположение на нашите болногледачи и винаги да сме близо до техните индивидуални нужди. Като сме на разположение чрез WhatsApp, личните проблеми могат да се решават още по-бързо и индивидуално, което води до подобряване на подкрепата като цяло.

Номер за болногледачи: +49 163 7426090

Сега можете да запазите новия ни номер в WhatsApp и да се възползвате от предимствата на допълнителното ни обслужване на клиенти или просто да кликнете върху следния линк и да започнете директен диалог с нас: Start WhatsApp with Hausengel. Просто ни пишете на немски или на родния си език!

И това не е всичко - обръщаме се и към семейства в Германия, клиенти или хора, които се интересуват от 24-часова грижа. Тези хора вече също могат да се свържат с нас лично и бързо чрез отделен номер в WhatsApp.

„С помощта на WhatsApp даваме възможност за незабавна, неусложнена и персонализирана комуникация. За нас това не е просто технологичен напредък, а преди всичко израз на ангажимента ни да предложим на нашите болногледачи най-доброто на всеки етап от тяхната работа. Понякога помощта и подкрепата са необходими бързо. Особено когато работите далеч от дома или пътувате. В този контекст WhatsApp е практично решение, което дава възможност на нашите болногледачи да реагират бързо и ефикасно на възникнали ситуации." Това казва Джулиане Бол, управляващ директор на Hausengel. "Ниският праг на затруднение на този канал за комуникация прави връзката с нас още по-бърза и лесна и ни помага да бъдем достъпни и достъпни като доставчик на услуги", обобщава Бол.