<
Schliessen
Schliessen

Моята работа е много разнообразна и интересна

Майке Шапран

Maike Niederhöfer

Започнах като асистент на г-жа Дорис Венц. Съвместната ни работа беше забавна и успях да науча много. Постепенно получих повече задачи, които ме накараха да раста. Тогава ме попитаха дали бих искал да премина към отдел „Управление на грижите“, за да се грижа за собствен брой семейства. Бях много щастлива от това. Показа ми, че хората имат доверие в мен и са доволни от работата ми досега.

Работата ми е много разнообразна и интересна. Трябва да се справям с различни хора, ситуации и проблеми. Разбира се, че не винаги е лесно и понякога има трудни дни, но като цяло ми е приятно да работя с и за хора.

Също така мисля, че е чудесно, че имаме професионално пенсионно осигуряване и допълнително здравно осигуряване, това са специални предимства.

Чувствам се комфортно с Hausengel и се радвам, че получих тази позиция тогава.

Най-изненадващото нещо за мен в Hausengel беше откритостта

Щефан Шаблевски
След три години пътувания по работа, живот от куфар и спане в хотели, пожелах работа в близост до мястото, където живея. Така че търсех вълнуваща работа, която да отговори на очакванията ми - благодарение на Hausengel го намерих!

Hausengel за мен е желанието да помагаш

Магдалена Гертнер
Моето приключение в Hausengel в отдел „Управление на грижите“ започна през септември 2015 г.

Hausengel е голям, пъстър, международен екип

Габриела Тот
„Мечтаната работа“ за всички, които работят в чужбина, е дейност, в която можете активно да използвате собствения си майчин език. Мога да кажа, че моите колеги са сред щастливците, които могат да използват майчиния си език като органичен компонент по време на работата си: Hausengel е международен екип в истинския смисъл на думата.