<
Schliessen
Schliessen

Hausengel е голям, пъстър, международен екип

Габриела Тот

Gabriella Toth

През 2012 г. дойдох в Германия като докторант в Института за библиотечни и информационни науки към Университета ELTE в Будапеща с цел да завърша необходимата за следването ми чуждестранна изследователска работа в Марбург. Тогава нямах идея, че година по-късно ще напусна научената професия и ще работя в съвсем нова област.

През 2013 г. близък приятел ми каза, че унгарският екип на Hausengel GmbH търси кадри. Възползвах се от възможността и кандидатствах веднага. Кандидатурата ми беше приета успешно и оттогава подкрепям екипа на агенцията като служител в унгарския отдел.

Работих като библиотечен, информационен и документационен помощник в Унгария повече от 12 години. Работата с хора винаги е била неразделна част от моята дейност. Особено ми харесва работата в Hausengel, тъй като опитът, натрупан по време на предишната ми работа и по време на обучението ми, може да се използва ефективно.

Колегите от екипа на Hausengel са от поне 5 различни националности. Следователно толерантността, взаимното уважение и приемането се спазват от всички нас. Тези принципи определят и нашата ежедневна работа. Било то по технически въпроси или във връзка с ежедневните проблеми: моите колеги са полезни и винаги отворени. Непрекъснато се опитваме да се подкрепяме и по този начин да можем да отговорим на изискванията на ежедневния бизнес.

Hausengel е голям, пъстър, международен екип с единство. Откровено мога да кажа, че това е най-добрият екип от колеги, в който съм работила.

Това, което ме грабна в началото на нашето сътрудничество, ме грабва всеки ден отново!

Марцена Тилман
Работя в телефонната централа на Hausengel. Честно казано, това всъщност не беше моята мечтана работа. Но колкото по-дълго я върша, толкова по-ясно ми става, че никога не бих разменила тази работа за друга в живота си. Всеки ден чувам колко благодарни са хората, полагащи грижи и семействата на нуждаещите се от грижи за нашата помощ и подкрепа. Това е доказателство за мен, че работата ни има дълбок смисъл. Тези думи на благодарност са комплимент, но и предизвикателство. Не трябва да разочароваме хората, които ни се доверяват.

Най-изненадващото нещо за мен в Hausengel беше откритостта

Щефан Шаблевски
След три години пътувания по работа, живот от куфар и спане в хотели, пожелах работа в близост до мястото, където живея. Така че търсех вълнуваща работа, която да отговори на очакванията ми - благодарение на Hausengel го намерих!

Hausengel за мен е желанието да помагаш

Магдалена Гертнер
Моето приключение в Hausengel в отдел „Управление на грижите“ започна през септември 2015 г.