<
Schliessen
Schliessen
headerImages.0.alternative

Фирма „Хаусенгел“е най-добрaтa посредничeскa агенция за полагащите "24 - часови грижи" в Германия

Вие стe на правилното място!

При нас можете да сте сигурни –  предприятието “Хаусенгел“ е семейна фирма, която още от 2005 г. предлага успешно подбрани и проверени договори за социални асистенти и болногледачи в Германия, а от 2018 г. има представителство и в София, България.

Ние работим по франчайз-системата, която предоставя възможност да работите напълно законно и да предлагате услуги си в областта на обрижването на възрастни хора.

Работата в областта на грижите за възрастни и болни хора в сътрудничество с  фирма ”Хаусенгел” означава, че Вашата работа е напълно законна и високо ценена и затова  при нас доходи до 2000 Евро месечно не са рядкост. Вие можете свободно да договаряте дневната ставка. Колкото по-висока е професионалната  Ви квалификация и колкото по-добро е владеенето на езика, толкова по-висока ставка можете да поискате. Договорената сума се изплаща без удръжки. Социалните асистенти, работещи с нас, стават наши франчайз-получатели, тоест те са самостоятелни  и получават разрешение за извършване на такъв вид работа (Gewerbe) и имат официално регистрирана дейност в Германия. Вие не сте наши работници, а наши бизнес партньори. Фирмата „Хаусенгел“ поема административните въпроси и подготвя в рамките на франчайз отношенията необходимите документи и подава заявление в съответната Занаятчийска камара. Служебните такси за регистриране и отрегистриране са включени в таксата за франчайз. Социалният асистент не заплаща никакви такси в тази връзка. И още: всички договори и документи са на родния Ви език, нямa такси за агенцията при посредничество и Ви се възстановяват пътните разходи.

Самостоятелен социален асистент вдига палец
Болногледачът се усмихва

Всички лица, които работят съвместно с фирма „Хаусенгел“, извършват дейността си самостоятелно. За Вас самостоятелност означава преди всичко възможността да избирате от широка гама внимателно проверени предложения за работа. Вие не сте длъжни да изпълнявате нареждания, Вие решавате коя поръчка да приемете и можете сами да договаряте условията и възнаграждението си. Също така не се  обвързвате дълготрайно с един възложител.

Социалните асистенти, работещи с фирма  „Хаусенгел“, получават пълна и комплексна подкрепа във всяко отношение.

Работещите съвместно с нас социални асистенти  подлежат на застрахователна защита, която включва частна здравна застраховка (която покрива също и евентуалните разходи, породени от заразяването с вируса SARS COVID – 19)  и застраховка „Гражданска отговорност“. Допълнително всички самостоятелни социални асистенти се застраховат в Професионалната асоциация за здравно обслужване и благополучие – немската застраховка срещу злополука.

Като извършващи стопанска дейност в Германия не сте длъжни да внасяте осигуровки за пенсия. Може да ги внасяте доброволно или да инвестирате парите лично, за да подсигурите бъдещето си.

Всеки франчайз-получател на фирма „Хаусенгел“ участва в задължителното обучение по франчайзинг. То обхваща най-вече теми като първа помощ, болести и техните симптоми, обслужване и грижи, комуникация при домашните грижи. Участниците в курса получават и търговски познания, за да може всеки франчайзполучател да бъде запознат с правните и данъчни аспекти на стопанската дейност и нашата франчайз-система.

Допълнително към горепосоченото, всички желаещи могат да завършат курса „Сертифициран социален асистент в домашна среда“ (съобразен със съдържанието на §53с от Социалния кодекс ХІ), както и „Грижи в домашна среда“ съгласно § 45 от Социалния кодекс ХІ.

 

Моля, оставете Вашите данни за контакт - ние ще Ви се обадим непременно!

Моля попълнете формуляра, за да можем да се свържем с Вас.

Полетата, отбелязани със * са задължителни.

Ние сме "най-добрите в Германия - най-добрите в ежедневието"!

В независимото проучване "Най-доброто в Германия - най-доброто в ежедневието" от Института за управление и икономически изследвания (IMWF), Hausengel Holding AG се справя особено добре и е една от най-добрите фирми за медицински услуги и грижи за стари и възрастни хора в Германия. Cпоред проучването, между всички сравнени компании, фирмата „Хаусенгел“ попада в топ 10 в бранша и по този начин доказва за пореден път висок стандарт на качество и ориентация към клиентите.

Като част от независимото проучване "Награда на немските потребители за 2020/21" на Германското дружество за потребителски изследвания (DtGV), фирмената група „Хаусенгел“ отново получи награда за най-добро обслужване на клиентите в отрасъла за „предоставяне на грижи за възрастни и болни хора“. Според изследването, „Хаусенгел“ ,заема първо място между всички оценени компании, и следователно, е една от най-добрите фирми по отношение на ориентацията към клиентите и качеството на услугите. Ние сме много щастливи от този положителен резултат и благодарим на нашите клиенти за доверието им! Ние
сме много горди и доволни, че нашите ежедневни усилия бяха оценени отново.

Фондация „Варентест“ – независимата немска организация на потребителите с идеална цел, през 2017 г. тества 13 посреднически агенции за източноевропейски социални асистенти, работещи на територията на цялата страна

Фирмата „Хаусенгел“  отново успя да покаже видимо силните си страни при посредничество в намиране на персонал и организиране на обгрижването и в услугите около посредничеството (особено при подпомагането след това). Тестът доказа също, че фирмата „Хаусенгел“ печели точки с ясно и прозрачно съдържание на договорите и така предлага максимални предимства за социалните асистенти.

 

Болногледачът се усмихва

Нашето мото „изцяло обгрижвани“ касае не само хората, нуждаещи се от грижи, а и нашите служители и бизнес партньори. Ние гарантираме ясни и прозрачни условия за сътрудничество. Това дава на социалните асистенти чувство за сигурност и комфорт.

Всеки наш договорен партньор получава информация и разяснения за всички правни изисквания, за всяка точка от договора и за всички необходими стъпки. Не използваме вратички в закона и слогани, които нямат покритие с действителността. Прозрачността е много важна за нас и същото важи за комфорта на всички лица, които участват в процеса на обгрижване. Нашето мото „изцяло обгрижени“ се отнася не само до нуждаещите се от грижи, а и до нашите социални асистенти, които трябва да се чувстват преди всичко сигурни в съвместната си работа с фирмата „Хаусенгел“.

Anna Pawłowska се усмихва

Сътрудничеството с „Хаусенгел“ ми дава чувство за стабилност, Теменужка Асенова, България

„Благодаря много на фирмата за цялата подкрепа и организация. Бъдете все така всеотдайни. Винаги можем да разчитаме на служителите в офиса. Успех на цялата фирма. Който желае да работи тази не така лека работа, да се чувства част от един екип и оценен, може да се довери и да се присъедини към Хаусенгел България!”

Krzysztof Kozber

Радвам се,це намерих фирмата, в която е най - добро заплащането и е коректна кам нас Василка Илиева, България

„Работя вече втори месец в Хаусенгел. Първият месец замествах колежка, след като ми приключи първият месец, фирмата  ме взе с кола и ме закара до офиса, където има хотел осигурен от фирмата – безплатен с безплатна храна за да продължа още един месец . Веднага ми намериха работа, която беше  на 200 км от офиса и бях закарана с кола от фирмата. Сменила съм доста фирми, докато намеря фирмата в която е най- добро заплащането и е коректна. Ако Ви трябва фирма, моля потърсете ХАУСЕНГЕЛ БЪЛГАРИЯ!”