<
Schliessen
Schliessen

Весела коледна изненада за болногледачите от Хаусенгел: спечелете 300 евро от коледната лотария!

Коледа чука на вратата ни и ние от Хаусенгел бихме искали да я отпразнуваме подобаващо с нашите ангажирани болногледачи. Ето защо сме подготвили ексклузивна коледна лотария, за да ви дадем възможност да започнете Новата година с допълнителен повод за празнуване! А какъв по-добър начин да го направите с наградата от 300 евро? 

Желаем да сме уверени, че трудът и всеотдайността, които полагате в сферата на грижите, са оценени по достойнство. Коледното теглене на награди е нашият начин да ви благодарим и да покажем признателността си за вашата постоянна подкрепа.

Всичко, което трябва да направите, за да участвате в лотарията, е да приемете работа в Германия между 23 декември 2023 г. и 1 януари 2024 г. и да сте готови да ни предоставите снимка или видеоклип с малка референция за социалните медии. Щом изпълните това условие, автоматично ще бъдете включени в томболата.
Осемте късметлии, които ще спечелят 300 евро, ще бъдат изтеглени на 9 януари 2024 г. Съобщението ще бъде направено в социалните медии и директно по телефона. - Ще се радваме да получим кратко видео/снимка на късметлиите с кратка референция!

Така че не пропускайте шанса за допълнителна печалба в началото на годината!

Не забравяйте: В допълнение към възможността за печалба от 300 евро ще получите още 300 евро като празничен бонус. Всички болногледачи, които са на работа в периода на Бъдни вечер (от 24 декември до 26 декември 2023 г.) и Нова година (31 декември 2023 г. до 1 януари 2024 г.), имат възможност да приемат особено изгодни договори. Това е така, защото търсенето в Германия е високо и по време на официалните празници, а благодарността към вашата специална ангажираност и упорита работа е подчертана с допълнителния празничен бонус: очакват ви специални плащания от по 150 евро за навечерието на Нова година и Коледа, т.е. 300 евро отгоре.

Какво бихте сторили с допълнителни 600 евро през новата година? Не пропускайте шанса да разберете това!

Пожелаваме на всички участници много късмет и празнична Коледа, изпълнена с топлина и радост!