Проучване за работници, полагащи грижи за възрастни хора

Kато качествен доставчик и най-добра агенция за намиране на работа в Германия в сектора на домашните грижи, ние бихме искали да бъдем добър и надежден бизнес партньор за Вас. Вашата работа и благополучие са важни за нас! Изчерпателният анализ на всички съответни теми ще ни позволи да оценим научно стандартите за качество в индустрията. В този въпросник ще намерите въпроси от ежедневната Ви работа, опит и предпочитания.

Молим да отделите 15 минути от времето си, за да отговорите честно на въпросите. Предоставената информация ще ни помогне да Ви предоставим още по-добри услуги.

Преди да започнете проучването, искаме да се уверим, че то е анонимно и отговорите Ви ще бъдат използвани само за целите на подобряването. По желание, след като попълните и изпратите данните, можете да ни предоставите имейл адреса си – сред всички отговорили ще има 10 печеливши.

Проучване

Проучване за работници, полагащи грижи за възрастни хора
Актуални съобщения
Поглед зад кулисите, съобщения и събитията
Всички новини
Siegel Deutscher Kunden-Award: Zum Dritten Mal in Folge TOP-Pflegekräftevermittler

Клиенти потвърждават ТОП обслужването на клиентите на Хаусенгел: Немска награда за клиент

Кои компании имат най-много доволни клиенти и най-добро обслужване? Това многократно беше основният въпрос на голямата национална класация "Немска награда за клиент 2022/23", която беше проведена от…

Храненето на възрастни и болни хора – отговорност и удовлетворение

Една от основните профилактични мерки срещу преждевременното остаряване и болестите на цивилизацията е добре балансираното хранене, съобразено с жизнената ситуация.

Важно е още след петдесетата…

Великденска лотария за болногледачи

Ако приемете договор в Германия по време на Великденските празници, можете да спечелите повече! В допълнение към обичайното възнаграждение можете да договорите великденски бонус, директно с немския си…