<
Schliessen
Schliessen

Печелете повече и получавайте признание: Нашата нова бонусна система

Работата с Hausengel винаги е била нещо повече от работа - тя е партньорство, характеризиращо се с доверие и признателност. Ние поддържаме тясно сътрудничество с нашите франчайзполучатели от 2005 г. насам и нашият ангажимент за справедливо и възнаграждаващо партньорство продължава с пълна сила. Днес бихме искали да Ви запознаем с една иновация, която възнаграждава още повече Вашия труд и ангажираност: нашата изцяло нова бонусна система, която ще влезе в сила на 1 януари 2024 г.

Печелете повече с бонусната система Hausengel

Горди сме, че Hausengel е награждавана няколко пъти като най-добрата агенция за намиране на работа в Германия, и дължим това и на нашите отдадени болногледачи, които всеки ден вършат отлична работа.

От 2024 г. ще възнаграждаваме вашата всеотдайност и упоритост с щедра бонусна система. Искаме да гарантираме, че работата Ви е не само удовлетворяваща, но и финансово възнаграждаваща.

За болногледачите, които през 2024 г. работят общо 180 дни по договор, се предвижда бонус в размер на 50 евро. И това не е всичко: ако работите за нас в продължение на 250 дни през същата година, ще получите допълнителни 80 евро към 50-те евро.

Дните на ангажимента ви се отчитат автоматично в нашата система, така че можете да се концентрирате върху задачите си по грижи, докато ние следим за вашите бонуси.

Защо партньорството с Hausengel си заслужава

Нашата бонусна система е още едно доказателство за това колко много се грижим за нашите болногледачи. Вярваме, че признателността е ключът към успешното сътрудничество. Работата с нас носи и много други ползи:

  • Доходоносни поръчки в Германия: Предлагаме широк спектър от оферти, които отговарят на Вашите умения и интереси.
  • Aтрактивни възможности за печалба: С до 2 000 евро нетно на месец Ви предлагаме финансова сигурност и признание за работата Ви - плюс бонуси!
  • Легална работа и ясни договори: При нас работите в правно сигурна среда с ясни договори и справедливи условия.
  • Цялостно застрахователно покритие: Вашата сигурност е важна за нас. Ето защо осигуряваме цялостно застрахователно покритие.
  • Лице за контакт на родния Ви език: При спешни случаи сме на разположение денонощно, за да ви помогнем на родния Ви език.
  • Възможности за допълнително обучение: Подкрепата ни излиза извън рамките на работното място, като предлагаме допълнително обучение - от езикови курсове до курсове за обгрижване.
  • Грижа за всички формалности: Ние се грижим за всички организационни въпроси - от пристигането ви до фактурирането.
  • Проверени поръчки и сигурни договори: Възлагаме само договори, които отговарят на нашите високи стандарти, и предлагаме надеждни договори за стабилна професионална основа.

В Hausengel оценяваме усърдната Ви работа и новата ни бонусна система е нашият начин да благодарим за вашата отдаденост. Вие сте не само важна част от семейството на Hausengel, но и ключов елемент от нашата мисия да предоставяме качествени грижи в Германия.