Награда на списание “Фокус “: Фирма Hausengel е една от "най-добрите в Германия"

В независимото проучване "Най-доброто в Германия - най-доброто в ежедневието" от Института за управление и икономически изследвания (IMWF), Hausengel Holding AG се справя особено добре и е една от най-добрите фирми за медицински услуги и грижи за стари и възрастни хора в Германия. Cпоред проучването, между всички сравнени компании, Hausengel попада в топ 10 в бранша и по този начин доказва за пореден път висок стандарт на качество и ориентация към клиентите.

Това е причина да празнуваме! Горди сме, че получихме наградата за "Най-добри в Германия"!

Gütesiegel Deutschlands Beste und Feuerwerk

Проучването "Най-доброто в Германия – най-доброто в ежедневието" е поръчано от IMWF на списанията “Фокус Пари“и “Германия Тест“. To показва на кои марки и фирми германците най-много се доверяват. Проучването се основава на анализ на множество онлайн източници, например под формата на отзиви от клиенти, мнението им за продукти и опит, споделени от потребителите във виртуалното пространство. Като цяло проучването разглежда около 24 000 марки и компании по отношение на мненията на техните клиенти. Фирмите, които се представиха особено добре в проучванията, бяха наградени.

"Hausengel Holding AG" също бе оценена по такъв начин в медицинския и здравен сектор и може да се гордее с постигането на много добър резултат. B сравнение с всички компании, се нарежда на 6-то място от 18 наградени, в областта на грижите за възрастни и болни хора и медицинските услуги. Сред посредниците на така наречената "24-часова грижа" дори се представя най-добре.

Оценката на клиентите във връзка с услугите на групата Hausengel води до общ резултат 71,8 от общо 100 точки. Главният изпълнителен директор на Hausengel Holding AG Симон Венц сподели: " Ние сме много доволни от този положителен резултат и благодарим на нашите клиенти за доверието им. Това проучване също така доказва, че ние вземаме нашия принцип – за всестранни грижи - буквално. Разчитаме на интегрирани медицински грижи и винаги сме се стремели към постигането на високото им качество. Това става благодарение на непрекъснатият диалог с нашите клиенти и партньори. Нашият приоритет е високата степен на ориентация към клиентите, като например добра достъпност, изчерпателна информация, както и бърза и основана на нуждите помощ на всеки етап от ситуацията. "

Семейният бизнес е основан преди около 15 години и оттогава значително разширява както гамата от услуги, така и локации. Фирмата обединява всичко под един покрив - от амбулаторни центрове в шест града, през домашна грижа под формата на така наречените "24-часово обгрижване" в цяла Германия до медицински консултации и други проекти, като например създаването на селище за представителите на всички генерации в Hausengel Hometown в Ebsdorfergrund.

"Ние сме в състояние да предложим на нашите клиенти цялостна мрежа от медицинско обслужване и грижи за възрастни и болни хора. По този начин ние гарантираме, че нуждаещите се и техните близки ще получат индивидуална, компетентна и достъпна помощ." Основателите на фирмата, семейство Венц, преди повече от 15 години, се сблъскват с предизвикателството да организират адекватно мецинско обслужване за болни и обгрижването им в позната домашна среда. Те искат да предадат личната си история, опит и знания от това време на всички семейства в подобна ситуация. Това е и основната причина за създаването на фирмата през 2005 година. "Наградата е обективното доказателство за високото качество на нашите услуги и потвърждението, че сме на прав път. Няма да останем да лежим на лаврите си, а ще продължим да играем активна роля в развитието на сектора за всички нуждаещи се. Ние се ангажираме да гарантираме, че високите стандарти, които сме определили, ще важат навсякъде и за всички", сподели още Симон Венц.

Обща информация за провеждането на проучването и резултатите от него, може да бъде намерена на  уебсайта    на Deutschland Test.

Актуални съобщения
Поглед зад кулисите, съобщения и събитията
Всички новини

Лятна томбола за болногледачи

Участвайте! Лятото наближава. Специално за франчайзполучателите на Хаусенгел сме подготвили следващата ни лотария. Всички болногледачи, които приемат договор през лятото, могат да спечелят парични…

Развивате самостоятелна дейност в Германия? Не забравяйте да платите данъците си в германската данъчна служба!

Всички болногледачи, които работят с Хаусенгел, развиват самостоятелна дейност в Германия. Служителите на Хаусенгел подпомагат всички франчайзполучатели при всички административни формалности, т.е. и…

Великденската лотария приключи!

Победителите във Великденската лотария на Хаусенгел вече са известни!

Нашите франчайзполучатели, които бяха на договор в Германия от 6 до 11 април 2023 г., автоматично се включиха във Великденската…