<
Schliessen
Schliessen

Награда на списание “Фокус “: Фирма Hausengel е една от "най-добрите в Германия"

В независимото проучване "Най-доброто в Германия - най-доброто в ежедневието" от Института за управление и икономически изследвания (IMWF), Hausengel Holding AG се справя особено добре и е една от най-добрите фирми за медицински услуги и грижи за стари и възрастни хора в Германия. Cпоред проучването, между всички сравнени компании, Hausengel попада в топ 10 в бранша и по този начин доказва за пореден път висок стандарт на качество и ориентация към клиентите.

Това е причина да празнуваме! Горди сме, че получихме наградата за "Най-добри в Германия"!

Gütesiegel Deutschlands Beste und Feuerwerk

Проучването "Най-доброто в Германия – най-доброто в ежедневието" е поръчано от IMWF на списанията “Фокус Пари“и “Германия Тест“. To показва на кои марки и фирми германците най-много се доверяват. Проучването се основава на анализ на множество онлайн източници, например под формата на отзиви от клиенти, мнението им за продукти и опит, споделени от потребителите във виртуалното пространство. Като цяло проучването разглежда около 24 000 марки и компании по отношение на мненията на техните клиенти. Фирмите, които се представиха особено добре в проучванията, бяха наградени.

"Hausengel Holding AG" също бе оценена по такъв начин в медицинския и здравен сектор и може да се гордее с постигането на много добър резултат. B сравнение с всички компании, се нарежда на 6-то място от 18 наградени, в областта на грижите за възрастни и болни хора и медицинските услуги. Сред посредниците на така наречената "24-часова грижа" дори се представя най-добре.

Оценката на клиентите във връзка с услугите на групата Hausengel води до общ резултат 71,8 от общо 100 точки. Главният изпълнителен директор на Hausengel Holding AG Симон Венц сподели: " Ние сме много доволни от този положителен резултат и благодарим на нашите клиенти за доверието им. Това проучване също така доказва, че ние вземаме нашия принцип – за всестранни грижи - буквално. Разчитаме на интегрирани медицински грижи и винаги сме се стремели към постигането на високото им качество. Това става благодарение на непрекъснатият диалог с нашите клиенти и партньори. Нашият приоритет е високата степен на ориентация към клиентите, като например добра достъпност, изчерпателна информация, както и бърза и основана на нуждите помощ на всеки етап от ситуацията. "

Семейният бизнес е основан преди около 15 години и оттогава значително разширява както гамата от услуги, така и локации. Фирмата обединява всичко под един покрив - от амбулаторни центрове в шест града, през домашна грижа под формата на така наречените "24-часово обгрижване" в цяла Германия до медицински консултации и други проекти, като например създаването на селище за представителите на всички генерации в Hausengel Hometown в Ebsdorfergrund.

"Ние сме в състояние да предложим на нашите клиенти цялостна мрежа от медицинско обслужване и грижи за възрастни и болни хора. По този начин ние гарантираме, че нуждаещите се и техните близки ще получат индивидуална, компетентна и достъпна помощ." Основателите на фирмата, семейство Венц, преди повече от 15 години, се сблъскват с предизвикателството да организират адекватно мецинско обслужване за болни и обгрижването им в позната домашна среда. Те искат да предадат личната си история, опит и знания от това време на всички семейства в подобна ситуация. Това е и основната причина за създаването на фирмата през 2005 година. "Наградата е обективното доказателство за високото качество на нашите услуги и потвърждението, че сме на прав път. Няма да останем да лежим на лаврите си, а ще продължим да играем активна роля в развитието на сектора за всички нуждаещи се. Ние се ангажираме да гарантираме, че високите стандарти, които сме определили, ще важат навсякъде и за всички", сподели още Симон Венц.

Обща информация за провеждането на проучването и резултатите от него, може да бъде намерена на  уебсайта    на Deutschland Test.