<
Schliessen
Schliessen

Моята успешна кариера като болногледач в Германия

Работата като болногледач не е лесна и често е свързана с редица предизвикателства. Тя изисква отношение, внимание и много търпение към човека, за когото се полагат грижи. Мария Маринова, опитен социален асистент, ни разказа за работата си в Германия.

Когато преди няколко години г-жа Маринова си търси нова работа, тя попада на Хаусенгел. "Научих за Хаусенгел от майка ми, която вече от години работи с Хаусенгел и е много доволна от сътрудничеството си с тях. " - казва тя.

болногледач в Германия

Тя вече е имала опит в обгрижването с роднините си, което е необходимост за работа като болногледач. Проблемът беше, че тя не говореше добре немски. Познанията по немски език са необходими за безпроблемната комуникация с лицето, за което се полагат грижи. Въпреки това тя решава да се регистрира в Хаусенгел и да кандидатства за болногледач в Германия. Който се осмели, печели! Консултантите на Хаусенгел я превеждат през целия процес на кандидатстване.

"След интервюто в Хаусенгел получих всички необходими документи и скоро след това заминах за първия си договор в Германия. Това беше моят шанс!" - спомня си тя.

Така тя пристига в Германия. Пристигайки на място, се оказа, че всички притеснения и страхове са били излишни. Семейството е било много мило и дружелюбно и я посреща много топло и сърдечно. Така започва новата ѝ успешна кариера като болногледач в Германия.

"Опитът, който натрупах, е безценен. Много съм благодарна на Хаусенгел за доброто сътрудничество и възможността да бъда част от голямото семейство на Хаусенгел. Както аз се грижа за всички пациенти, така и координаторите на Хаусенгел се грижат за мен. Обичам хората, работата и обгрижването. " - признава г-жа Маринова. Тук можете да прочетете цялата и история.

Сътрудничество с Хаусенгел означава за Вас:

  • Възможност за работа в Германия, при това легална
  • Поемане на всички формалности: регистрация на гевербе, данъчно отчитане
  • Безплатни курсове за обучение
  • Застрахователен пакет в Германия
  • Подкрепа от квалифицирани консултанти-  24/7
  • Свобода на избор и самостоятелност
  • Добър потенциал за печелене (до 2 000 евро нетно на месец)

Ако искате да станете болногледач в Германия, свържете се с Хаусенгел. Ще се радваме да обсъдим с Вас всички възможности, условия на сътрудничество и Вашите очаквания. Консултацията не струва нищо! Можете да се свържете с консултантите на Hausengel на телефон +359 2 995 12 53 , или по E-Mail или през нашия контактен формуляр.