<
Schliessen
Schliessen

Лято, изпълнено с възможности: защо си заслужава да поемеш поръчка като болногледач точно сега

Докато много хора отиват на почивка през летните месеци, вие имате възможност да използвате това време разумно и да увеличите значително бюджета си. Сега е идеалното време да си партнирате с Хаусенгел. Нашите болногледачи са в основата на нашата мисия и затова бихме искали да ви разкрием защо  лятната поръчка е от голяма полза.

Гъвкави Ангажименти - вие решавате.

В Hausengel отдаваме голямо значение на уважението и самостоятелността . Като самостоятелен болногледач имате свободата сами да решавате колко дълго искате да изпълнявате дадена поръчка. Независимо дали искате да се включите само за няколко седмици, или да извършвате дейността в продължение на няколко месеца - ние имаме подходящото назначение за вас. Тази гъвкавост ви позволява да съобразите приемането на поръчката с личните си нужди и финансовото си планиране. Не забравяйте: търсенето на подкрепа е особено голямо през лятото. Имате свободен избор и изобилие от възможни случаи за обгрижване. Възползвайте се от това и си осигурете добър доход през лятото!

Лятно томбола: Големи парични награди за спечелване

За да направим летния период още по-привлекателен, стартирахме и ексклузивен летен конкурс. Всички болногледачи, които приемат случай в периода от 1 юни до 31 август 2024 г., имат шанса да спечелят големи парични награди. Те могат да си тръгнат с допълнителни 150 евро! Това е нашият специален начин да ви благодарим за желанието и ангажираността ви през летните месеци. Представете си, че не само получавате солиден доход, но и имате възможност да получите допълнителен финансов бонус чрез конкурса. Възползвайте се от тази уникална възможност, за да направите лятото си незабравимо.

Бонусната система възнаграждава вашата лоялност

Освен това всеки болногледач на Hausengel получава възнаграждение за своята лоялност - защото знаем, че това, което правите е трудно и ценно. Стартирайки със нас, вие автоматично се включвате в нашата бонусна система. Това означава:

- 180 дни в годината: Ако сте приели договор за 180 дни в годината като болногледач на Hausengel, ще получите бонус в размер на 50 евро.

- 250 дни в годината: Ако продължите да упражнявате дейността си 250 дни в една и съща година, ще получите допълнително 80 евро към 50-те евро.

Най-хубавото в случая? Не е нужно да се притеснявате за нищо - ние броим дните ви автоматично, така че можете да се концентрирате изцяло върху задачите си по полагане на грижи. Колкото по-рано започнете, толкова по-скоро ще бъдете възнаградени. Възползвайте се от тази възможност и започнете сега!

Вашата ангажираност и отдаденост заслужават да бъдат признати и справедливо възнаградени. С многобройните предимства, които Hausengel ви предлага, и допълнителните възможности през летните месеци, сега е идеалният момент да започнете работа като болногледач. Очакваме с нетърпение да ви посрещнем в семейството на Hausengel и заедно да реализираме едно успешно лято.