<
Schliessen
Schliessen

Hausengel удвоява бонуса за препоръчване: удвоете ползата и направете добро!

Знаете ли, че Hausengel удвоява бонуса за препоръка? Това означава, че Вашата препоръка се изплаща два пъти! Насладете се на 200 евро за всяко успешно препоръчване. Ако вече сте работили с нас, значи знаете за нашите услуги и за многото предимства, които ви предлага франчайз системата на Hausengel, като например:

  • Доходоносни поръчки в Германия
  • Атрактивни възможности за печалба
  • Легална работа и сигурни договори
  • Денонощна помощ
  • Поемане на всички формалности

Нашият съвет: Ако вече сте останали доволни от нас, моля, препоръчайте ни на други. Споделете положителния си опит с добър приятел, който също има смелостта и желанието да работи като болногледач в Германия. Заслужава си! Така ще направите услуга не само на себе си, но и на приятелите си. Вашето доверие към нас означава много за нас.

Прочетете отзиви от болногледачи на Hausengel и разберете защо те биха препоръчали да работите с Hausengel по всяко време. Мария, един от нашите доволни болногледачи, казва: “Препоръчах Hausengel на моя съседка. Подобно на мен, тя е сравнително самостоятелна - децата вече са пораснали. Това, което наистина ценя в Hausengel, е, че мога свободно да решавам кога и колко често да ходя в Германия и какво искам да печеля. Сътрудничеството е надеждно - винаги има някой на разположение и Hausengel е много добре организирана. Бих препоръчала компанията и без бонуса - но, разбира се, по този начин е особено страхотно! Ще използвам 200-те евро, за да си купя нещо хубаво, когато му дойде времето.”

Ако, подобно на Мария, сте доволни от нас, препоръчайте ни на други хора и ние ще Ви се отблагодарим с 200 евро. Всички условия можете да намерите тук: Към формуляра за препоръка.