Hausengel получава отличие TOP 100 - Защо трябва да работите само с най-добрите в бранша

Ние, екипът на Hausengel, с радост и гордост съобщаваме, че сме удостоени с престижната награда TOP 100 за изключителната си иновативна сила. Тази престижна награда потвърждава позицията ни на пионер и водеща компания в областта на грижата и обгрижването. От това са облагодетелствани и нашите болногледачи.

На снимката: Ранга Йогешвар лично поздравява Джулиане Бол, член на управителния съвет на Hausengel, за присъждането на престижното отличие TOP 100 на Германската среща на върха на средно големи дружества в Аугсбург.

Ranga Yogeshwar persönlich gratuliert Juliane Bohl, Vorstandsmitglied der Hausengel, zur Auszeichnung mit dem begehrten TOP 100-Siegel auf dem Deutschen Mittelstands-Summit in Augsburg.

Ranga Yogeshwar persönlich gratuliert Juliane Bohl, Vorstandsmitglied der Hausengel, zur Auszeichnung mit dem begehrten TOP 100-Siegel auf dem Deutschen Mittelstands-Summit in Augsburg.

В качеството си на ментор уважаваният научен журналист придружава конкурса за иновации вече за 30-и път. В категорията "Климат на иновациите" успяхме да убедим с впечатляващи постижения в процеса на научна селекция. Присъждането на отличието ТОП 100 е изключително признание и ние сме много щастливи! Нашите болногледачи също печелят от това, защото смятаме, че те трябва да работят само с най-добрите в бранша. Защо? Ето няколко убедителни причини::

Нашата иновативна сила: В Hausengel иновациите и напредъкът са на първо място в дневния ред. Ние сме известни с визионерския си начин на мислене и способността си винаги да сме на върха на развитието. В момента например работим върху нова CRM система. Този технологичен напредък ни позволява да предложим на нашите болногледачи оптимална работна среда. Те могат да въведат предпочитанията и уменията си в профил и когато се регистрира нужда, автоматично се извършва подбор на подходящи предложения. Това позволява ефективна и прозрачна организация на ангажиментите, така че вие като болногледач да можете оптимално да планирате работното си време.

Цялостна подкрепа: При нас вие сте в центъра на вниманието. Като болногледач на Hausengel получавате цялостна подкрепа във всички аспекти на работата си. Ние не само се грижим за планирането и организирането на вашите задачи, но и ви предлагаме разнообразни възможности за допълнително обучение и професионално развитие. Освен това ви подкрепяме и в емоционален и социален план, защото знаем, че една силна и подкрепяща общност е от голямо значение.

Правен и социален баланс: Нашето сътрудничество се основава на социален и правен баланс. Ние приемаме сериозно интересите и нуждите на нашите работници и се ангажираме да гарантираме, че те са третирани справедливо и защитени. Поради тази причина се ангажираме да спазваме DIN SPEC 33454 - стандарт, който определя ясни насоки за сътрудничество между полагащите грижи и предоставящите грижи. Чрез нашето сътрудничество ние съвместно създаваме атмосфера на доверие, откритост и взаимно уважение.

Наградата ТОП 100 е потвърждение на нашите усилия и стимул да продължим да работим по най-добрия начин. Искаме да насърчим работещите в сферата на грижите да си сътрудничат само с най-добрите и най-иновативните компании в бранша. Присъждането на отличието TOP 100 потвърждава позицията ни на пионер и водеща компания в сферата на грижата и обгрижването. Работейки с нас, работещите в сферата на грижите се възползват от силна мрежа, цялостна подкрепа и среда, която насърчава иновациите и растежа.

Актуални съобщения
Поглед зад кулисите, съобщения и събитията
Всички новини

Как да се предпазите от есенни настинки: Ефективни стратегии и съвети

Макар и красива, есента е и времето, когато тялото ни е по-податливо на настинки и инфекции. Променливите температури, влажността и повишената активност на вирусите са фактори, които насърчават…

Световен ден за борба с болестта на Алцхаймер: благодарност към полагащите грижи

По случай Световния ден на Алцхаймер бихме искали да изкажем специални благодарности на вас, лицата, полагащи грижи. Вашият ежедневен ангажимент да оказвате подкрепа на хората с деменция заслужава…

Победителите в лятната томбола

През лятото много от нашите франчайзополучатели приемат поръчки, както и търсят време за почивка. Всеки, който е работил в Германия поне 4 седмици от 1 юни до 31 август, участва в летния конкурс на…