Schliessen
Schliessen

Гевербе – какво трябва да знаете

Стопанската дейност, т.е. едноличен търговец в Германия, предизвиква различни емоции у лицата, полагащи грижи, работещи в Германия. Това е форма на бизнес, която има много привърженици, но и скептици. За да опровергаем митовете и да разсеем съмненията относно неясното, искаме да покажем, че тази форма на сътрудничество може да бъде много полезна и има много предимства.

Работата като лице, полагащо грижи в Германия става все по-популярна в източноевропейските страни. Изборът на компании и агенции, които предлагат услуги за грижа/обслужване в Германия в момента е много голям. Вашата оферта се основава на различни трудови договори или договори за сътрудничество. Тези компании включват и такива, които могат да бъдат нечестни. Преди да започнете съвместна работа с компания, първо трябва да проведете кратко интервю за това, да прочетете за нея онлайн или да попитате приятели. Важно е компаниите да имат добра репутация, дълъг пазарен опит и да заслужават доверие.

Такъв е случаят с Хаусенгел. Ние сме компания с почти 15 години опит. От години сме верни на нашите ценности и принципи. Нашият дългогодишен опит в тази индустрия ни помогна да разработим процеси, които работят добре. Ние сме само хора, но се стараем да бъдем надеждни. И най-доброто доказателство за това са нашите лица, полагащи грижи, които от години препоръчват нашата компания на техните семейства, приятели и познати. Подобна препоръка е най-доброто възнаграждение за нас, израз на доверие и признание, за което Ви благодарим много!

Хаусенгел, като една от малкото компании на пазара, предлага на лицата, полагащи грижи, бизнес базирана форма на сътрудничество. Много от хората се страхуват от тази форма на сътрудничество, защото се страхуват от отговорност и свързаните с нея формалности. Те свързват бизнеса с бюрокрация, счетоводство и данъци. Ако обаче си сътрудничите с Хаусенгел, не е нужно да се притеснявате за това. Хаусенгел е партньор на всяко лице, полагащо грижи. Ние предлагаме нашата помощ и подкрепа във всяка фаза на сътрудничеството. Нашето мото е „всестранна грижа“. Това не се отнася само за осигуряване на цялостни грижи за болните и нуждаещите се, но и за болногледачите/ лицата, полагащи грижи, на които също предоставяме всеобхватна грижа, за да им дадем усещане за сигурност и удовлетворение от сътрудничеството. Ние организираме целия процес, така че лицето, полагащо грижи да бъде освободено от всички формалности. С пълномощно откриваме бизнес за него в Германия, кандидатстваме за данъчен номер и се грижим за необходимите формалности през целия период на сътрудничеството. Грижим се за всичко до последния детайл. Бизнесът не изисква много ангажираност от страна на лицата, полагащи грижи, така че си струва да се съсредоточите върху ползите!

Като собственик на малкия Ви бизнес сами сте си шеф. Тази форма на сътрудничество дава възможност за независимост, самостоятелност и намиране на решения. Хаусенгел уважава всички тези предимства. Първото решение на законния настойник е решението да работи с Хаусенгел. Всички последващи решения също са Ваши! Полагащите грижи сами решават коя работа ги интересува, колко време трябва да отнеме и кога искат да пристигнат. Имате възможност да посочите дневната тарифа за предоставените услуги и тяхното договаряне. Благодарение на тази форма на сътрудничество лицата, полагащи грижи имат възможност преди всичко да печелят повече!

Воденето на бизнес в Германия е различно, отколкото в България. В Германия, наред с други неща, има много по-висока сума, която не се облага с данъци, което Ви позволява да работите няколко месеца без да заплащате данъци и в същото време да намалите разходите за бизнеса. Като част от сътрудничеството Хаусенгел помага на всички лица, полагащи грижи, независимо от доходите им, да се разплатят с данъчната служба.

В Хаусенгел няма скрити такси или трикове в договора. Искаме да бъдем прозрачни, така че сътрудничеството с нас да е ясно и честно и да не възникват съмнения.

Нашите лица, полагащи грижи подписват двуезични договори както с нас, така и с немските семейства (възложители). Всяко лице бива информирано относно съдържанието, така че да няма съмнение какво подписва. За всеки месец от поръчката се издава фактура, която отива при лицето, нуждаещо се от грижи и семейството, което е възложител и следователно платец. Всяко лице, полагащо грижи има право да преглежда документите и квитанциите си по всяко време.

Законността на тази форма на сътрудничество е гарантирана на нашите лица, полагащи грижи, тъй като това бе официално потвърдено от Висшия окръжен съд във Франкфурт на Майн.

Хаусенгел е екип от прекрасни, професионални служители с дългогодишен опит в този сектор. Екипът е на разположение на нашите лица, полагащи грижи 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата! Ние предлагаме помощ, подкрепа, добри съвети и влагаме сърцето си в нашата работа, за да улесним престоя Ви в чужбина.

Ако искате да научите повече за офертата и формата на сътрудничество с Хаусенгел, моля свържете се с нас! Ако имате допълнителни въпроси, моля не се колебайте да ни се обадите на телефонен номер:

+359 2 9951253

+359 879 888 168