Работа за социални асистенти в цяла Германия

Лесен процес за кандидатстване

3 лесни стъпки до поръчка в Германия! Свържи се с нас, избери най-добрата оферта и замини. Ние набираме социални асистенти от цяла България.

Протичане на сътрудничеството с „Хаусенгел“
Пълна подкрепа

При „Хаусенгел“ си под крилото на ангела! За социалните асистенти в „Хаусенгел“ се полагат постоянни грижи.

Нашите услуги
Помощ при пристигане и заминаване

Уреждаме всички формалности около пътуването. Придружаваме социалния асистент при първата му поръчка, за да улесним първата среща със семейството на обгрижваното лице.

Подготовка за пътуването
При „Хаусенгел“ ще получиш повече

Предлагаме на своите социални асистенти широка гама допълнителни услуги, например рефинансиране на езикови курсове с безплатно кандидатстване за курс по немски език, данъчни отчисления и много други.

Академия „Хаусенгел“
Актуални съобщения
Поглед зад кулисите, съобщения и събитията
Всички новини

Важна информация за хората, пътуващи до Германия

Германия въведе задължителна карантина от 14 дни за хора, идващи от високорискови райони и задължението да представят резултати от PCR тест за коронавирус (SARS-CoV-2).

Хаусенгел – Томбола

Хаусенгел – Томбола

Радваме се, че нашите франчайзополучатели  са доволни от нас и ни препоръчват. За нас това е поредното доказателство, че те ни имат доверие. Взаимното доверие е от съществено значение в сектора на...

Gütesiegel Deutschlands Beste und Feuerwerk

Награда на списание “Фокус “: Фирма Hausengel е една от "най-добрите в Германия"

В независимото проучване "Най-доброто в Германия - най-доброто в ежедневието" от Института за управление и икономически изследвания (IMWF), Hausengel Holding AG се справя особено добре и е една от...

Законна ли е работата?

Да! Франчайзополучателите на "Хаусенгел" работят в Германия напълно законно с регистрирано занятие. Важното е, че "Хаусенгел" подпомага своите франчайзополучатели за всички стъпки, необходими за регистриране и упражняване на занятие в Германия.

Колко печелят социалните асистенти?

Няма ограничения за месечното възнаграждение. Всяка ставка подлежи на договаряне. Към момента социалните асистенти от „Хаусенгел“ печелят до 2000 евро нето месечно.

Лично ли трябва да уреждам бюрократичните въпроси?

Не. Фирма „Хаусенгел“ поема бюрократичните разходи като вписване в Регистъра или издаване на фактури.

Хаусенгел е семейна фирма, която успешно от 2005 г. подбира, проверява и предоставя договори на своите болногледачи. Нашият дългогодишен опит показва, за да бъдем успешни трябва да е със сърце. Заради това ежедневно нашите консултанти предоставят на болногледачите заслужено признание, сигурност и грижи, най вече подкрепа. Станете част от семейството на Хаусенгел и се почувствайте напълно обгрижени!

Повече за Хаусенгел

Референции от нашите социални асистенти

Сътрудничеството с Хаусенгел ми дава чувство за стабилност

Теменужка Асенова
Благодаря много на фирмата за цялата подкрепа и организация. Бъдете все така всеотдайни. Винаги можем да разчитаме на служителите в офиса. Успех на цялата фирма. Който желае да работи тази не така лека работа, да се чувства част от един екип и оценен, може да се довери и да се присъедини към Хаусенгел България!

адвам се, че работя при Вас

Антоанета Петрова
От скоро работя в тази фирма. Имам 7 годишен опит като социален асистент. Работила съм в Австрия и Германия. Имам много добър немски и много добър опит. За цялата си практика аз срещнах 2 прекрасни координаторки. Това са Албена и Биляна. Първо много сърцати, реагират скоростно, изслушват, уважават, внимателни. Интересуват се от нас, помагат с каквото могат, прекрасни. И най-вече искам на двете да благодаря за всичко. Радвам се, че работя при Вас. Бъдете здрави.

намеря фирмата в която е най- добро заплащането и е коректна

Василка Илиева
Работя вече втори месец в Хаусенгел. Първият месец замествах колежка, след като ми приключи първият месец, фирмата ме взе с кола и ме закара до офиса, където има хотел осигурен от фирмата – безплатен с безплатна храна за да продължа още един месец . Веднага ми намериха работа, която беше на 200 км от офиса и бях закарана с кола от фирмата. Сменила съм доста фирми, докато намеря фирмата в която е най- добро заплащането и е коректна. Ако Ви трябва фирма, моля потърсете ХАУСЕНГЕЛ БЪЛГАРИЯ!

Ако сте доволни от нас, моля, препоръчайте ни на другите и получете бонус в размер на 100 евро за Вашата препоръка!

Осигурете си премията сега!