Бързи тестове  за Корона вируса Бързи тестове  за Корона вируса

Ups, 404!

Съжаляваме, но търсената от Вас страница не може да бъде намерена.

Работа за социални асистенти в цяла Германия

Опростен процес на кандидатстване

Три лесни стъпки за договор в Германия! Свържете се с нас, изберете най-добрата оферта и тръгнете. Набираме хора от цяла България.

Спектър от задачи за социални асистенти
Пълно съдействие

С фирма „Хаусенгел“  Вие сте защитени под крилото на ангела! Ние напълно подкрепяме нашите домашни ангели, дори и в периода на пандемията от Корона вирус. С фирма “Хаусенгел“  Вие сте изцяло здравно застраховани.  Дори и в случаите на акутно заразяване с Корона – вируса - Вие сте напълно защитени. Вашето здраве е важно за нас.

Нашите услуги
Премия за препоръка

Ние сме един задружен екип и можем да разчитаме винаги един на друг, защото грижата за възрастните хора се нуждае от доверени партньори. Ние изплащаме бонус от 100 евро за всяка успешно направена препоръка за болногледачи, които отговарят на критериите на нашата франчайз-система! Прочетете какви са условията, на които трябва да отговаря Вашата препоръка, за да можем да Ви изплатим премията!

Препоръка
При "Хаусенгел" получавате повече

Ние предоставяме на нашите франчайзполучатели широка гама от допълнителни услуги, като напр.: допълнителни безплатни курсове на обучение, рефинансиране на езикови курсове, частна здравна застраховка и застраховка „Гражданска отговорност" в Германия, подаване на данъчна декларация, бонуси за препоръки, подкрепа от личен консултант и още много други.

Академия „Хаусенгел“